CREA | Recursos de la vida diària per renovar i fomentar la teva creativitat.
21977
single,single-post,postid-21977,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Recursos de la vida diària per renovar i fomentar la teva creativitat.

22-Incredibly-Clever-Sketches-That-Use-Everyday-Objects-01

Recursos de la vida diària per renovar i fomentar la teva creativitat.

La creativitat funciona millor quan no la busquem. La millor forma d’inspirar-se o motivar-se, és deixar que la creativitat aparegui de forma natural. Però aquest fet no sempre succeeix, per això és important mantenir aquesta capacitat activa. És més fàcil del que sembla recarregar cada dia aquesta capacitat.

Hem d’adoptar uns hàbits i començar a absorbir inspiració procedent de qualsevol lloc o situació.
Et proposem recursos de la vida quotidiana per renovar i mantenir viva la teva creativitat. Cap idea proposada no us portarà gaire temps i moltes d’elles són probablement part de la teva rutina quotidiana.

1- Deixa vagar la teva ment: El mindfulness s’ha convertit en una activitat molt popular, encara que qualsevol metodologia que t’ajudi a deixar la ment en blanc serà vàlida. Yoga, esport… T’ajudaran a deixar la ment en blanc, t’alleujarà de l’estres i t’ajudaran a deixar volar la teva imaginació.

2- Estigues Atent: Cada cop que vagis caminant a qualsevol lloc observa el teu voltant. Busca detalls que puguin ser l’origen d’una idea. Aquests petits descobriments al principi seran esporàdics, però si continues practicant, a poc a poc aniran apareixent per si mateixos.

3- Mini moments creatius: Està claríssim que unes bones vacances reactiven la creativitat, però si aquestes queden lluny en el temps o no pots gaudir d’aquestes, aprofita l’hora de dinar o una tarda a la setmana per fer “una mini escapada” per algun parc de la ciutat, visitar algun museu o galeria d’art.

3- Reuneix-te amb gent creativa: Si t’envoltes de gent creativa, et contagiaràs de la seva creativitat, el simple fet de connectar amb altres persones manté viva la creativitat.

4- Canvia les teves rutines diàries: Una tècnica que es recomana sempre és fer les rutines diàries de formes diferents. Coses tan simples com canviar la teva ruta a la feina, menjar en hores diferents.

5- Alimenta la teva curiositat: Presta atenció als detalls. Com més et fixes en ells, més descobreixes i vols captar elements que abans t’havien passat desapercebuts.

6- Desprogramat: No et marquis horaris. Descobriràs que pots redescobrir una creativitat que moltes vegades la feina i les obligacions no ens deixen entreveure.

7- Inspirat en altres i llegeix: Llibres, blocs. És una font immensa de creativitat

8- Clàssics que estimulen: Anuncis, eslògans, pel·lícules qualsevol cosa que cridi la teva atenció… sobretot juga, relaxa’t i diverteix-te.Twitter
Visit Us
Instagram