CREA | Presentació
21516
page,page-id-21516,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 
Que és CREA?

ESPLUGUES CREA és projecte cultural que treballa, des de la proximitat, per afavorir el desenvolupament de les capacitats creatives i artístiques dels espluguins i espluguines.

Per sobre dels objectes o productes, volem posar en valor les persones i la seva capacitat de creació, de relacionar-se i generar comunitat.

CREA vol ajudar als artistes a donar forma als seus projectes, a promocionar les seves creacions, a cercar recursos per fer créixer les seves idees creatives.

crea
Un projecte en xarxa

En el marc d’un treball en xarxa, en el context específic de la nostra ciutat, volem establir sinergies amb creadors i creadores, posant a la seva disposició els nostres serveis i recursos per a la producció i treballant conjuntament per definir projectes comuns.

Un projecte local

CREA és sobre tot una xarxa de proximitat i dinamització entre els creadors i creadores d’art locals. Volem promocionar les creacions artístiques locals com a símbols d’identitat de la ciutat. Esplugues vol ser l’escenari i el laboratori per les vostres creacions.

a

AMBITS DE TREBALL

labb
Espai Lab

Teatre, dansa, dibuix, música, poesia, audiovisual… Si tenim una idea tenim un projecte. Cerquem un espai d’investigació artística on trobem noves formules d’innovació creativa.

lab
Espai en Xarxa

Treballem per crear sinèrgies entre creadors i creadores d’Esplugues. En aquesta web trobaràs un espai d’intercanvi d’idees on contactar amb altres ments inquietes de la teva ciutat.

foco
Espai de dinamització

Generant una programació d’iniciatives artístiques amb Esplugues com escenari i els artistes locals com a protagonistes.

Twitter
Visit Us
Instagram