CREA | Plataformes a internet per donar a conèixer les teves obres i creacions.
21989
single,single-post,postid-21989,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Plataformes a internet per donar a conèixer les teves obres i creacions.

dribble

Plataformes a internet per donar a conèixer les teves obres i creacions.

Ets un artista, un creador i vols mostrar la teva obra, no només per a buscar un mecenes o poder vendre la teva obra, sinó per poder promocionar la teva carrera i donar-te a conèixer. 
Davant aquesta necessitat, que tenen molts artistes, han nascut, a internet, tot un seguit de plataformes perquè els artistes puguin promocionar-se i donar a conèixer la seva feina.

Des d’Esplugues Crea us volem mostrar alguns webs que trobem a la xarxa que t’ofereixen contacte amb gent del món de l’art i t’ajuden a crear-te el teu propi dossier entre altres serveis.

Meetinarts, és una xarxa social perquè els artistes professionals connectin i puguin exposar els seus treballs. Pensada per aquells que es dediquen al cine, TV, música i art. Ofereix un espai per a mostrar la teva trajectòria i obres. Pots cercar nous contactes i promocionar les teves obres.

Talents United, posa a disposició de qualsevol artista diversos reptes per realitzar projectes que d’una altra manera serien inaccessibles. Només has de registrar-te i estudiar quin repte és el que més s’adapta al que tu vols. Si ets un dels guanyadors , podràs formar part d’un projecte real i cobrar per ell. Si no fossis escollit, has tingut la possibilitat que un jurat professional conegui el teu talent i el teu treball guanyi visibilitat.

Artistum, vols anar de gira? Pots fer-ho a través d’aquesta plataforma que et permet estar en contacte amb promotors i sales de concert. En una comunitat amb més de 1.000 artistes i 100 sales de concert tothom pot trobar el que més s’ajusta a la seva carrera. La plataforma permet pujar tots els teus treballs i crear com un aparador perquè tots els usuaris de la comunitat es posin en contacte. Pots informar-te de quines sales tenen més activitat i informar-te de les notícies d’actualitat de tots els registrats. Altres plataformes molt similars a aquestes són plandeGira o Bandzoogle.

Kompoz, vol unir a artistes de diferents disciplines de tot el món per crear música. Funciona com una xarxa social on pots estar en contacte amb qui tu vulguis i pujar les peces a un perfil públic.

Drible o DevianArt: Si ets dissenyador o pintor i vols que et coneguin, pots utilitzar aquestes plataformes. Tenen un funcionament molt senzill on pots pujar totes les teves obres perquè la gent del sector conegui la teva feina. És una bona forma de mostrar les teves creacions, veure les de la competència i poder descobrir nous estils.

Si ets artista, promociona la teva obra i intenta estar en contacte amb gent del sector. Aprofita aquestes eines per potenciar el teu treball i fes que el teu talent destaqui.Twitter
Visit Us
Instagram