CREA | Música i màgia a la Nit Esotèrica d’Esplugues
22320
single,single-post,postid-22320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Música i màgia a la Nit Esotèrica d’Esplugues

Nit Esotèrica

Música i màgia a la Nit Esotèrica d’Esplugues

Els carrers del nucli de la vila (jardins de Can Tinturé, carrer de l’Església, plaça Pare Miquel d’Esplugues i carrer Montserrat) seran testimoni d’excepció de bruixes, dimonis, tarotistes i d’altres forces ocultes de la naturalesa, el dissabte 26, a partir de les 22 hores.

Com és habitual, el foc serà el protagonista previ a la Nit Esotèrica. Boiets Esquitxafocs, Toc de Foc i colles de foc infantils convidades primer, i els dimonis de Boc de Biterna després, il·luminaran la nit amb un correfoc sempre sorprenent. L’infantil arrenca a les 21 h davant la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues i l’espectacle correfoc de Boc a les 22 h als jardins del Casal Robert Brillas.

Per a aquells que vulgueu conèixer el vostre esdevenir, estigueu atents perquè d’entre les fl ames i el fum, trobareu tarotistes, runes celtes i parades de numerologia per satisfer la vostra curiositat.

Si, per contra, sou més de viure el present; podeu gaudir del planetari i d’un espectacle teatral i de circ a càrrec de Don Hueso, als jardins de Can Tinturé.

Però potser sou dels que necessiteu passar a l’acció; la nit té contemplades totes les opcions, podreu experimentar amb els tallers de geometria sagrada, on descobrireu símbols sagrats, o el de traços ocults, on podreu crear missatges ocults amb tinta invisible.

Si, en canvi, sou més de ballar, no patiu perquè a la plaça Pare Miquel d’Esplugues, la Barcelona Bluegras Band ofereix un concert de música celta i composicions pròpies. Per acabar d’arrodonir la vetllada, el grup Nancy Whiskey, acompanyats pel grup de dansa irlandesa Delorgan, us faran viatjar a Irlanda amb la seva música evocadora.Twitter
Visit Us
Instagram