CREA | ‘Los Boomer’, websèrie amb pedigrí espluguí
22621
single,single-post,postid-22621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

‘Los Boomer’, websèrie amb pedigrí espluguí

Sin título

‘Los Boomer’, websèrie amb pedigrí espluguí

Jose Sanz, actor professional, co-protagonitza aquesta sèrie d’humor a Instagram, sorgida durant el confinament, que ha arribat al miler de seguidors.

El confinament pel coronavirus ha donat ales a nombrosos projectes artístics, especialment audiovisuals. És el cas del que co-protagonitza l’espluguí Jose Sanz –que combina la seva professió d’enginyer industrial amb la d’actor des de fa dos anys–, juntament amb el mataroní Marwan Sabri: Los Boomer. Es tracta d’una sèrie d’humor de 10 capítols breus pujats a Instagram Television (www. instagram.com/los_boomer), que han captivat un miler de seguidors, fins al punt que ja han anunciat que hi haurà una segona temporada.

“No ens pensàvem que tindria tant de seguiment, està arribant fins i tot a Sudamèrica”, afirma Sanz, que diu que la idea va sorgir quan tots dos, companys en una escola de teatre de Barcelona, van fusionar els seus projectes en el moment en què tot es va aturar.

Los Boomer va precisament de dos millenials –tot i que els dos protagonistes estan ja en la trentena– que durant el confinament volen triomfar fent-se gamers, amb uns resultats més aviat patètics. Els conflictes intergeneracionals són l’altra ingredient de la trama.

La sèrie ha anat evolucionant al mateix temps que s’abandonava el confinament. Van començar gravant amb webcam i han acabat amb un equip de cinc persones, incloent producció i post-producció. Una altra espluguina, Núria Urban, és la productora del darrer capítol, que té lloc en exteriors i dura uns vuit minuts.

PROJECTE EN EVOLUCIÓ “Volem continuar evolucionant en la nova temporada, cap a curtmetratges i amb noves incorporacions”, diu Sanz. Però sense abandonar el to de comèdia i d’humor absurd que fa que la sèrie arribi tant a “joves gamers com a pares que veuen com els seus fills perden el temps jugant al Fortnite”.Twitter
Visit Us
Instagram