CREA | La màgia del nadal arriba a Esplugues
22625
single,single-post,postid-22625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

La màgia del nadal arriba a Esplugues

Imagen2

La màgia del nadal arriba a Esplugues

Sabem que tot és una mica diferent enguany… però a Esplugues tenim preparada una programació per celebrar el nadal amb la mateixa  il·lusió de sempre!

Gaspar, Melcior i Baltasar no faltaran a la seva cita el dia 5 de gener per a que tots els infants de la ciutat es despertin el 6 de gener amb els seus regals. L’arribada de Ses Majestats i la rebuda per part de l’alcaldessa, Pilar Díaz, es podrà seguir (a les 20.30 hores del 5 de gener) a través del web municipal (www.esplugues.cat) i d’ETV.

Fanalets per acompanyar l’arribada

Els nens i nenes d’Esplugues hauran d’ajudar als Reis a trobar el camí fins a la nostra ciutat. Per això els infants rebran a les escoles un fanalet que hauran d’encendre el dia 5 a les 20.30h.

No us oblideu de mirar al cel a aquella hora!! pasaran coses màgiques!

Campament d’en Fanguet

Els dies previs a l’arribada dels Reis d’Orient, en Fanguet, l’escudeller reial d’Esplugues, estarà praparant el Campament Reial del 2 al 5 de gener (de 17 a 21 hores, excepte el dia 5, que acabarà a les 20 h) a l’exterior de Can Tinturé i La Rajoleta.

La visita al campament s’haurà de fer amb reserva prèvia d’entrades, a través del sistema Codetickets, a partir del 28 de desembre per Internet (https://entradas.codetickets. com/entradas/ajuntamentesplugues) o presencialment a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues els dies 28 i 29 de desembre, de 10 a 13.30 h.

 

Bústies reials

A més, també hi haurà sis bústies reials repartides pels diferents barris per dipositar les cartes als Reis: plaça Santa Magdalena, jardins del Casal Robert Brillas, plaça Gandhi, plaça Pompeu Fabra, rambla Verge de la Mercè i plaça Sant Lluís.

 

El conte d’en Fanguet

L’habitual conte que organitza Museus d’Esplugues amb en Fanguet, la Terrisseta i els Tres Reis tindrà lloc el 5 de gener a les 11 i 13 h al pati de l’Escola Isidre Martí. Amb places limitades i reserva d’entrada a Codetickets.

Els Pastorets d’Esplugues

Els tradicionals i humorístics Pastorets d’Esplugues sí que es deixaran veure, amb la representació titulada Un passeig de Nadal, adaptada a les mesures de seguretat pel Covid-19. Els Pastorets d’Esplugues han programat diverses sessions d’aproximadament una hora cadascuna a La Rajoleta els dies següents:

Dissabte 19 entre les 17 i les 20h

Diumenge 20 entre les 11 i les 13.15h

Dissabte 26 entre les 18 i les 19.30h

Diumenge 27 entre les 11 i les 13.15h

Les entrades s’han de comprar de manera anticipada a través de la plataforma Codetickets. A més, membres de la companyia oferiran un servei de venda d’entrades presencial, davant del Casal de Cultura Robert Brillas, el divendres 4 de desembre, a la tarda, i el divendres 11 de desembre, al matí i a la tarda. Per a més informació: pastoretsdesplugues@gmail.com.

 

“Una altra carta als Reis”,  de la Companyia Xip Xap.

Espectacle infantil de titelles. El pessebre, les joguines, els Reis Mags i sobretot la carta són els elements principals d’aquest espectacle, tractats d’una manera molt divertida i crítica.

Dissabte 19 de desembre a les 11 i les 12.30h, Casal de Cultura Robert Brillas.

Entrada anticipada a https://entradas.codetickets. com/entradas/ajuntamentesplugues

 

 Twitter
Visit Us
Instagram