CREA | La Festa Major de Sant Mateu, del 17 al 21 de setembre
22733
single,single-post,postid-22733,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

La Festa Major de Sant Mateu, del 17 al 21 de setembre

IMAGEN CREDENCIAL

La Festa Major de Sant Mateu, del 17 al 21 de setembre

Hi ha previstos concerts, entre d’altres de Joan Isaac i de grups de versió, i espectacles d’humor i infantils en diversos espais perimetrats, així com activitats de cultura popular i tradicional // Ja es poden reservar les entrades // El pregó el farà personal sanitari al parc Can Vidalet i la assistència serà per invitació

 

La Festa Major de Sant Mateu 2021 encara no serà com les anteriors a la pandèmia de Covid per motius obvis. Tanmateix, Ajuntament i entitats han preparat un programa lúdic i cultural que impregni d’ambient festiu la ciutat del divendres 17 al dimarts 21 (festivitat local) de setembre.

Seran activitats que tindran lloc en espais perimetrats i amb reserva d’entrada gratuïta per Internet, com l’any passat, per garantir distàncies de seguretat i control d’aforament. Els patis d’escoles tornaran a ser escenari d’alguns actes, tot i que també s’hi faran a l’esplanada del carrer Sant Antoni M. Claret amb c. Bruc i a la pista coberta del parc Pou d’en Fèlix.

De la programació destaquen concerts del cantautor espluguí Joan Isaac i de diversos grups de tribut i de versions. També hi haurà espectacles infantils, com els d’El Pol Petit i Dàmaris Gelabert, i d’humor. També es farà per primera vegada un festival jove de talents locals.

La cultura popular i tradicional serà protagonista, amb una desena d’entitats participants.

Pots accedir al programa complet aquí.

La reserva d’entrades s’ha de fer a través del següent enllaç (fins al 15 de setembre, amb preferència per a la ciutadania d’Esplugues; a partir del 16, estarà obert a la resta de ciutadania):

https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentesplugues

El pregó, al parc Can Vidalet

El pregó, que correrà a càrrec de personal sanitari dels dos centres d’atenció primària (CAP) d’Esplugues, es farà excepcionalment al parc de Can Vidalet, als jardins posteriors de l’Escola Oficial d’Idiomes. S’hi podrà accedir només amb invitació.

La fira d’atraccions, al Rayo Amarillo

La fira d’atraccions canvia la seva ubicació habitual del carrer Andreu Amat i es trasllada al solar conegut com a Rayo Amarillo, entre avinguda Cornellà i carrer Sant Antoni Maria Claret.Twitter
Visit Us
Instagram