CREA | La dansa recorrerà els racons de la ciutat
22564
single,single-post,postid-22564,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

La dansa recorrerà els racons de la ciutat

topa

La dansa recorrerà els racons de la ciutat

La dansa és un dels llenguatges més antics, universals i bells del món. Tant si n’ets amant com si no, hi tens un contacte tan freqüent, es tracta d’una disciplina que no deixa indiferent a ningú. És per això, que programacions com la Quinzena Metropolitana de Dansa esdevenen una oportunitat d’or per apropar-se a aquesta bella manifestació artística. Un festival on podràs gaudir de grans artistes o descobrir nous talents de diferents estils i tècniques.

QM18-ElPeriodico-300x300

Aquesta iniciativa, que neix amb la voluntat de compartir aquesta modalitat artística entre ciutats de l’entorn de Barcelona -entre les quals s’hi compta Esplugues- es durà a terme del dissabte 14 al diumenge 28.

A Esplugues, la Quinzena començarà a la Rambla del Carme, el dissabte 14 amb l’espectacle “Un món de cartró” de la companyia CREAMOVIMENT. Proposta dirigida a famílies amb infants d’entre 3 i 8 anys que consta de dues parts: un espai de joc i un espectacle. En l’espai de joc, grans i petits es relacionen amb aquest món de cartró transformant l’espai, construint i desconstruint, imaginant paisatges. En l’espectacle, la companyia desgrana una història a través de cançons i propostes de moviment. Les caixes són els instruments, l’atrezzo i l’escenografia. Les aportacions dels participants fan que el relat es resolgui cada vegada de forma diferent i irrepetible. En un món de cartró on tot és possible. Fins i tot que plogui al desert.

UN MON DE CARTRÓ

El diumenge 15 la companyia  Brodas Bros & Kukai Dantza presentarà ‘Topa’ al Parc Pou d’en Fèlix, quatre joves es troben a una plaça. Sona una música i tots arrenquen a ballar. És la seva forma d’expressió, ballar els fa ser qui són.

Tot seguit, serà el torn d’ ‘Euforia’, de la CIA Sacude. Espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins convertint-lo en una festa per a tothom.

Atabalats i l’Escola Municipal de Música posaran ritme abans de l’actuació de ‘Meeting Point’, de la companyia Ertza el dia 21. Dos joves desconeguts procedents del mateix país es troben a l’altre extrem del planeta. Junts descobreixen la passió pel ball i fan que de l’encreuament de llenguatges com el breakdance i el hip-hop en sorgeixi alguna cosa nova que els defineix als dos.

El grup CobosMika amb la col·laboració d’Utmar Dance recorreran els carrers de la ciutat (des de l’estació de metro de Can Vidalet, fins a la Rambla Verge de la Mercè) el diumenge 22. ‘Mueve el esqueleto – scRakeja’t 2.0’ és un espectacle que fusiona la dansa contemporània i les danses urbanes a partir d’un combat protagonitzat per cinc personatges estridents que lluitaran.

Companyia CobosMika

A continuació tindrà lloc ‘Movimiento Colateral’, de la Cia. Jose Manuel Álvarez. Espectacle que explora la introspecció del moviment i la rítmica interioritzada del flamenc i el seu sentir individual i compartit

La cloenda del festival arribarà el dia 28, serà el torn del TOTHOM BALLA,  la coreografia participativa i oberta a tothom que aquest any començarà a les 11h al parc Pou d’en Fèlix. La jornada continuarà amb la dansa local com a protagonista. Els grups i entitats A Escena-Escola de Dansa i Arts Escèniques, Esbart Vila d’Esplugues i el grup de Bollywood oferiran actuacions divertides i animaran els presents a seguir el beat de la gran festa de la dansa.Twitter
Visit Us
Instagram