CREA | La dansa recorrerà els racons de la ciutat en un festival eclèctic i participatiu
22376
single,single-post,postid-22376,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

La dansa recorrerà els racons de la ciutat en un festival eclèctic i participatiu

Block

La dansa recorrerà els racons de la ciutat en un festival eclèctic i participatiu

La dansa és un dels llenguatges més antics, universals i bells del món. Tant si n’ets amant com si no, hi tens un contacte tan freqüent, es tracta d’una disciplina que no deixa indiferent a ningú. És per això, que programacions com la Quinzena Metropolitana de Dansa esdevenen una oportunitat d’or per apropar-se a aquesta bella manifestació artística. Un festival on podràs gaudir de grans artistes o descobrir nous talents de diferents estils i tècniques.

Aquesta iniciativa, que neix amb la voluntat de compartir aquesta modalitat artística entre ciutats de l’entorn de Barcelona -entre les quals s’hi compta Esplugues- es durà a terme del dimecres 13 al diumenge 31. A Esplugues, la Quinzena començarà a Can Vidalet, el diumenge 17. El grup Camut Band amb la col·laboració d’A Escena-Escola de Dansa i Arts Escèniques i el Grup de Percussió Atabalats recorreran els carrers de la ciutat (des de l’estació de metro de Can Vidalet, fi ns a la Rambla Verge de la Mercè) combinant la dansa i la percussió. Tot seguit, serà el torn de l’espectacle familiar per a tots els públics, Hippos de Zum-Zum Teatre i Quim Bigas, a la mateixa rambla. Després, sense moure’s de lloc, Camut Band i A Escena oferiran una altra exhibició.

Diumenge 24, les companyies NoFit State Circus & Motionhouse presentaran BLOCK, un espectacle sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes, on la dansa i el circ es donen la mà. A la 13 h, es durà a terme el taller familiar de dansa i circ a la pista vermella del parc Pou d’en Fèlix. En cas de pluja les activitats del dia 24 i 30 de març es realitzaran a la pista coberta del mateix parc.

El concert ofert per l’Escola Municipal de Música obrirà els actes de cloenda, el dissabte 30 als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas. Seguidament, serà el torn de la coreografi a participativa i oberta a tothom que aquest any ha anat a càrrec de la coreògrafa i ballarina, Mar Gómez, i que es convoca a la pista vermella del parc Pou d’en Fèlix. La jornada continuarà amb l’espectacle de teatre-dansa ‘Conseqüències’ de la CIA Moveo. Finalment, la dansa local serà la protagonista. Els grups i entitats A Escena-Escola de Dansa i Arts Escèniques, Taller Flamenco, Esbart Vila d’Esplugues i el grup de Bollywood oferiran actuacions divertides i animaran els presents a seguir el beat de la gran festa de la dansa.

 

quinzenaTwitter
Visit Us
Instagram