CREA | Les nits més especials arriben amb el Jazz&Tinturé
22332
single,single-post,postid-22332,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Les nits més especials arriben amb el Jazz&Tinturé

nits de jazz

Les nits més especials arriben amb el Jazz&Tinturé

Ja es aquí un dels imprescindibles del mes de juliol: les Nits de Jazz & Tinturé, una de les propostes musicals més engrescadores d’Esplugues. Tres vetllades ompliran de ritmes càlids i relaxants els jardins de Can Tinturé, un racó molt especial per una música inigualable.

El divendres 6, Diana Palau i Joel Moreno Project estrenaran el cicle i hi posaran banda sonora a través del jazz, la bossa nova i alguna pinzellada de pop. Aquest duo mixt oferirà el seu particular i original univers musical, amb grans dosis d’improvisació i molta llibertat interpretativa.

Els següents en apropar-nos el seu art seran Pau Mainé Trio. Aquest triumvirat musical us oferirà composicions tant pròpies com adoptades de la tradició jazzística i la bossa nova. Pau Mariné Trio està format per tres joves i talentosos artistes: Pau Mainé, a la guitarra elèctrica, Joan Torné, a la bateria i Hèctor Tejedo, al contrabaix. El grup es troba en la recerca constant d’una sonoritat atrevida i fresca; això sí, sense renunciar a la tradició que han begut de noms com Wes Montgomery o Ron Carter, entre d’altres.El divendres 13, els joves talents descodifi caran les arrels del jazz.

Finalment, l’últim divendres del mes (el 27) el grup de música brasilera Ganzá tancarà el cicle. Si us animeu a apropar-vos-hi podreu gaudir del so fresc i simpàtic que provoca la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb tocs de jazz i soul. La samba, la bossa nova o els ritmes afrobrasilers seran protagonistes de la vetllada. L’inici de les vacances no podia començar amb millor ritme!Twitter
Visit Us
Instagram