CREA | Musica a la fresca als jardins de Can Tinturé amb el jazz més variat
22452
single,single-post,postid-22452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Musica a la fresca als jardins de Can Tinturé amb el jazz més variat

Ja zz

Musica a la fresca als jardins de Can Tinturé amb el jazz més variat

Una de les cites més importants del mes de juliol són, sens dubte, les nits de jazz als jardins de Can Tinturé. Un bon moment per relaxar-se i fer balanç de la temporada, tot escoltant els ritmes més eclèctics i sofi sticats. I és que el jazz és en si mateix una família de gènere musical tan variat com ric que fa que tothom s’hi senti identifi cat. El públic podrà gaudir de tres concerts únics i singulars envoltats de la bonica vegetació que ofereixen els jardins de Can Tinturé.

Divendres 5, la prodigiosa veu de Monique Makon, acompanyada pel pianista Álex Serrano i el baixista Juan García sorprendrà els presents amb el seu registre variat a cavall entre el jazz i el rythm and blues. No hi faltaran temes clàssics de personalitats com Stevie Wonder, Aretha Franklin o Amy Winehouse.
Quimic Trio seran els encarregats d’amenitzar el segon divendres del mes amb el seu jazz. Un espectacle on tindrà cabuda tant el seu repertori propi i genuí, com versions de temes clàssics. El piano de Llorenç Colomar, el baix i contrabaix de Quim Solías i la bateria de Quim Cubero, integren aquest jove i talentós trio jazzístic que ha tocat arreu de Catalunya.
Finalment, per tancar el cicle d’enguany, el divendres 26 comptareu amb la presència de Jofre Fité Trio. El jove pianista Jofre Fité estarà acompanyat com ho fa habitualment per Hèctor Tejedo al contrabaix i Marc Barnaus a la bateria.

Aquests tres joves talents us oferiran un repertori inspirat en trios de jazz modern, però també s’hi escoltarà pop i el jazz
més tradicional.Twitter
Visit Us
Instagram