CREA | Esplugues celebra la Setmana del Joc amb propostes per jugar des de casa
22577
single,single-post,postid-22577,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Esplugues celebra la Setmana del Joc amb propostes per jugar des de casa

EYnL4N-XgAIWTV-

Esplugues celebra la Setmana del Joc amb propostes per jugar des de casa

L’estat d’alarma pel Covid-19 no atura les ganes de jugar a Esplugues. Per això, l’Ajuntament en col·laboració amb diverses entitats i organitzacions que formen part del projecte Playful Esplugues han organitzat la Setmana del Joc.

Vist que no es pot celebrar la tradicional Festa del Joc al parc dels Torrents, es proposa un programa d’activitats lúdiques per fer a casa i en família, des d’avui i fins al proper dijous 28, de manera on line.

Cada dia s’obriran nous portals amb reptes per resoldre en família. Els resultats s’han de compartir a les xarxes socials amb els hashtags #SetmanadelJoc i #PlayfulEsplugues.

A través del joc, volem construir una ciutat més sostenible, on les persones tinguin hàbits saludables i on predomini la cohesió i la inclusió social. Es tracta d’un projecte europeu en el qual hi participen 7 ciutats més d’altres països.

D’altra banda, s’ha estrenat un portal on es poden consultar totes les activitats i el que inclou el projecte Playful Esplugues.Twitter
Visit Us
Instagram