CREA | ELS PASTORETS, EL PLAT FORT D’UN NADAL MOLT MUSICAL
22173
single,single-post,postid-22173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

ELS PASTORETS, EL PLAT FORT D’UN NADAL MOLT MUSICAL

santa-claus-en-auriculares-y-gafas-de-sol_1262-6857

ELS PASTORETS, EL PLAT FORT D’UN NADAL MOLT MUSICAL

Teatres musicals, cantades o concerts alimenten l’esperit nadalenc a Esplugues. Un ampli ventall d’entitats contribueixen a les festes tot fent sonar veus, instruments i melodies. Us en fem cinc cèntims.

IRREVERÈNCIA I RIALLES

L’èxit de públic i el gran nombre de participants que aglutinen Els Pastorets d’Esplugues només poden voler dir una cosa: que són un dels plats forts de l’agenda nadalenca de la ciutat i tot un referent a la comarca per la seva posada en escena irreverent i musical lleugeríssimament inspirada en la versió de Folch i Torres. Un dels seus principals atractius són els gags adaptats a l’actualitat local i nacional que sorprenen en cada temporada.

Aquest any trobareu algunes novetats. Per una banda, s’amplia la programació a nou funcions. Per l’altra, s’incorporen noves cançons dels musicals Els Miserables, La La Land o La Bella i la Bèstia, que interpreten en directe els músics de l’Escola Municipal de Música d’Esplugues, ingredient imprescindible de les representacions. Pel que fa al guió, us sorprendrà la nova aventura en la qual s’embarquen els pastors catalans Flavià i Rostinyol, que es veuran atrapats dins del joc anomenat “L’auca dels Pastorets” i que, per sortir-ne, hauran de salvar el nen Jesús de les mans de Satanàs. Qui guanyarà la partida?

LES ENTITATS POSEN LA NOTA

A part de participar als Pastorets d’Esplugues, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música ofereix diversos concerts.

Les corals Si fa sol, Espurna, Teen Star Voices, Kawya i Sons i veus, i l’Orquestra OCELL, Orquestra de cambra d’Esplugues de Llobregat, us convoquen el diumenge 17 a una activitat inscrita dins de La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses.Pel que fa als concerts de fi de trimestre, els trobareu del dimecres 13 al 20; i el divendres 22.

Els Amics de la Música de Santa Magdalena convida a les corals Societat Coral Centenària La Coloma i el Cor de la Facultat de Farmàcia al concert Esplugues Canta Nadal, el dissabte 16.

Tindreu dues ocasions més per veure la coral centenària, ja que el dissabte 9 participa en un concert solidari que organitza la Creu Roja d’Esplugues per recollir joguines destinades a la campanya que es duu a terme a la ciutat. D’altra banda, també hi serà el dissabte 17 a l’Església del Monestir de Montsió.

Dins la programació musical tampoc hi podia faltar la Coral Musicorum que farà el seu concert de Nadal el dissabte 30 a l’Espai Baronda.Twitter
Visit Us
Instagram