CREA | Convocatòria de propostes artístiques per Hors Lits Barcelona 2016 de la mà de l’Associació Colectivo Suelto.
21951
single,single-post,postid-21951,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Convocatòria de propostes artístiques per Hors Lits Barcelona 2016 de la mà de l’Associació Colectivo Suelto.

Captura de pantalla 2016-02-17 a las 10.01.43

Convocatòria de propostes artístiques per Hors Lits Barcelona 2016 de la mà de l’Associació Colectivo Suelto.

Hors Lits és una xarxa internacional d’esdeveniments artístics en espais privats present en més de 50 ciutats del món.
 Cada edició ofereix un recorregut per quatre propostes artístiques de 20 minuts durant els dies de l’esdeveniment i un retrobament final, de caràcter informal, entre el públic i artistes després de cada recorregut.

En el marc d’aquest esdeveniment, Colectivo Suelto obre una convocatòria per propostes artístiques de qualsevol disciplina performativa (teatre de text, circ, arts visuals, dansa, música, teatre, monòlegs, humor……) que vulguin formar part de la pròxima edició de Hors Lits Barcelona d’aquest mes de maig o en futures edicions.

Les companyies seleccionades tindran l’oportunitat de formar part de la 9a edició d’aquest esdeveniment que se celebrarà els dies 12 i 13 de maig del 2016 o en futures edicions, mostren la seva proposta en dues actuacions diàries adaptades a l’ espai privat que els sigui assignat.
 Rebran part de l’aportació del públic i passaran a formar part de la xarxa internacional d’artistes d’Horts Lits.

Per qui no conegui l’Associació Colectivo Suelo, dir que es tracta d’una associació que tracta de promoure la creació artística, proposar espais alternatius i independents i facilitar l’accés a la cultura a les persones que tenen una visió multidisciplinària i intercultural.

Per participar, els interessats han d’enviar una descripció de la seva actuació amb el nombre d’artistes implicats, així com fotografies i vídeos de treballs anteriors amb les seves dates de a horslits.barcelona@gmail.com.

Per més informació: horslits.barcelona@gmail.com
Facebook: ColectivoSuelto
@SueltoColectivo #HorsLitsBCN



Twitter
Visit Us
Instagram