CREA | CONCURS DE POESIA X JOCS FLORALS D’ESPLUGUES
22382
single,single-post,postid-22382,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

CONCURS DE POESIA X JOCS FLORALS D’ESPLUGUES

JOCSFLORALSCARTELLimatge

CONCURS DE POESIA X JOCS FLORALS D’ESPLUGUES

A 2019 la poesia està al centre de l’agenda cultural d’Esplugues.

Els Jocs Florals arriben a la seva X edició i us conviden a fer volar la vostra creativitat literaria i a participar del joc amb les millors poesies.

El certamen, que premia les millors obres escrites en català, castellà i anglès, revelarà els guanyadors el 19 de maig.

Els Jocs Florals d’Esplugues, que tenen lloc cada dos anys, consten de tres premis ordinaris, en català (Flor Natural, a la millor composició poètica de tema lliure; Englantina d’Or, de tema patriòtic, històric o cívic, i Viola d’Or o d’Argent, de tema religiós, espiritual o moral), i tres premis extraordinaris: al millor poema en llengua castellana, al millor poema en llengua anglesa, i al millor poema sobre la ciutat o la gent d’Esplugues. La dotació econòmica de cadascun d’aquests premis és de 400 euros.

Les obres es poden presentar fins al 23 d’abril presencialment, per correu postal o per e-mail al correu b.esplugues.pm@diba.cat incloent dos fitxers, un amb l’obra anònima i un altre document amb les dades personals.

Consulteu aquí les Bases: JOCSFLORALSBASES

 Twitter
Visit Us
Instagram