CREA | Comença el curs escolar a l’Espai de les Arts
22009
single,single-post,postid-22009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Comença el curs escolar a l’Espai de les Arts

EMA

Comença el curs escolar a l’Espai de les Arts

Un cop tornats de vacances, l’Espai Municipal de les Arts d’Esplugues ho tet tot a punt per començar el nou curs escolar. T’apasiona la música? vols experimentar la teva creativitat amb la ceràmica? t’agrada més el dibuix i la pintura? ho tenen tot per tu!

L’Espai Municipal de les Arts–EMA és el lloc on conflueixen les inquietuds artístiques de la ciutadania d’Esplugues, gràcies a l’activitat que despleguen l’Escola Municipal de Ceràmica, l’Escola Municipal de Música i els Tallers de Pintura i Dibuix. És, alhora, punt de referència per a l’aprenentatge i un impuls a la creativitat en diferents modalitats de l’art.

Aquarel·la, tinta xinesa, estampació de roba, pintura a l’oli, paisatge… no et perdis la proposta del Taller de Pintura i Dibuix per a grans i petits.

Decoració de ceràmica, joieria, esmalts, torn… L’Escola Municipal de ceràmita t’ofereix també tot un mon de possibilitats per a totes les edats.

Per últim, si lo teu és la música, l’Escola Municipal de Música té tota una programació de tallers que segur s’adapta a les teves necessitats.

Les dates per inscriure’s als cursos de l’Escola de Ceràmica i el Taller de Pintura i Dibuix són de l’1 al 9 de setembre. Per a les de l’Escola de Música cal trucar al telèfon 93 372 04 16 o enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat.

Les places dels cursos i seminaris són limitades.

A més, a continuació pots consultar tota l’oferta de cursos i tallers que s’ofereixen a Explugues al programa “No et Quedis  a Casa”.

 Twitter
Visit Us
Instagram