CREA | Teatre i Punt, la nova companyia esplugina de teatre s’estrena amb ‘Boeing, boeing’
22162
single,single-post,postid-22162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Teatre i Punt, la nova companyia esplugina de teatre s’estrena amb ‘Boeing, boeing’

teatre i punt

Teatre i Punt, la nova companyia esplugina de teatre s’estrena amb ‘Boeing, boeing’

Esplugues és una ciutat prolífica quan es tracte de pujar als escenaris. A les companyies de teatre ja existents a la ciutat, com L’Endoll o Els Pastorets, ara se suma Teatre i Punt. Format per joves professionals i amateurs, el grup neix amb l’objectiu de “fer gaudir la gent amb la nostra forma d’entendre i de fer teatre”, escriuen a la seva presentació, on també detallen que neixen com una entitat sense ànim de lucre. Els podreu veure en acció el dissabte 11 i diumenge 12 a la presentació de Boeing, boeing. Una comedia de mucha altura.

L’espectacle, original de Marc Camoletti, és una obra al més pur estil vaudeville, que compte amb un ritme frenètic de principi a fi. L’èxit del seu text és tal que fins i tot va aconseguir batre un rècord Guinness per ser l’obra francesa més representada a escala mundial. A Esplugues es fa sota la direcció de Guerau Martínez, que també interpreta el paper principal i és el president de la nova companyia.

Si us hi atreviu, veureu que en aquest embolic de faldilles no hi falta ni l’humor ni la sensualitat. Com es diu en el món de l’escena, molta merda!

Dissabte 11 a les 22 h i Diumenge 12 a les 18 h • Casal de Cultura Robert Brillas • [6 €] a Atrapalo.comTwitter
Visit Us
Instagram