CREA | Exposició: Estels, ermites i esglesioles
22337
single,single-post,postid-22337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Exposició: Estels, ermites i esglesioles

~5942118

Exposició: Estels, ermites i esglesioles

Estels, ermites i esglesiolesés una obra fotogràfica que recull l’arquitectura religiosa del Parc Natural de Collserola i el seu entorn, des d’una perspectiva nocturna i creativa. 

L’autor, Mariano Pagès d’Urso, ha creat un treball estètic i visual, on el patrimoni és el protagonista, i els estels, el fil conductor.

Totes les fotografies s’han fet durant la nit i en condicions de foscor total. La il·luminació dels edificis és feta in situ pel mateix autor amb criteris luminotècnics. Des d’un vessant artístic, s’interactua amb el paisatge, l’arquitectura i el llegat cultural disseminats per camins, valls i turons a la serra de Collserola.

L’obra té format de llibre i es complementa amb una exposició fotogràfica que estarà durant tot el mes de setembre al Casal de Cultura Robert Brillas  i que serà itinerant per tots els municipis que conformen el Parc Natural de Collserola.

dimecres 26 de setembre, a les 19 h, es farà la presentació del llibre  per part del l’autor, a la mateixa sala d’exposicions del Casal de Cultura.

~2658333

~3243645Twitter
Visit Us
Instagram