CREA | 10 grups, als concerts de Festa Major del parc de les Esplugues
22106
single,single-post,postid-22106,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

10 grups, als concerts de Festa Major del parc de les Esplugues

festes

10 grups, als concerts de Festa Major del parc de les Esplugues

A banda dels grans concerts de la Festa Major de Sant Mateu com Chambao (dissabte) o Doctor Prats (diumenge), com cada any, l’Associació de Festes Populars d’Esplugues presenta una sèrie de concerts al parc de les Esplugues.

La seqüència de 10 grups musicals d’enguany arrenca el dimecres 20 a les 23 hores amb els grallers de Molins de Rei Grallioli. Després, hi actuaran els Va de Raig. Divendres 22, a les 00.30, s’hi podran escoltar els Public MayoThe Bastards i el grup de punk rock tarragoní Extracto de Lúpulo.

Dissabte 23 prendran l’escenari, des de les 23.30 h, el rock tribal de Sant Boi Coet Rock, les versions de reggae i soul del grup de Barcelona A4 Reggae Orchestra i el blues d’A Contrablues.

Finalment, les festes es tancaran el diumenge 24 amb els concerts, a partir de les 22 hores, de Fiasco Tú, indie pop català, el reggae barceloní de Microguagua i, per acabar la nit, música de DJ.Twitter
Visit Us
Instagram